ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ ΛΕΣΒΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ

ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ ΛΕΣΒΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ

15441 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Μεσότοπος
Περιοχή: Λέσβος
Τηλέφωνο: 2253096390
Κινητό: 6944592860
Τ.Κ.: 81105
Fax: -
Υπεύθυνος: ΠΙΤΣΑ ΕΛΕΝΗ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.mesotoposwomen.com
Τίποτα δεν γίνεται αν πρώτα δεν το ονειρευτούμε... Ο Αγροτοτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Μεσοτόπου, ιδρύθηκε το Δεκέμβρη του 1998 με κύριο αντικείμενο την παρασκευή παραδοσιακών εδεσμάτων, και πλήθος πολλαπλών δραστηριοτήτων. Από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να απασχολεί ικανοποιητικά τις 36 γυναίκες μέλη του, ενώ κατάφερε να γίνει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση με δυναμική, δημιουργικότητα, προοπτική και μεγάλη αξιοπιστία στον χώρο της Λεσβιακής αγοράς. Παράλληλα έχει συμπαρασύρε...
15441 Επισκέπτες:

Μεσότοπος, Λέσβος

15441 Επισκέπτες:

Τίποτα δεν γίνεται αν πρώτα δεν το ονειρευτούμε... Ο Αγροτοτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Μεσοτόπου, ιδρύθηκε το Δεκέμβρη του 1998 με κύριο αντικείμενο την παρασκευή παραδοσιακών εδεσμάτων, και πλήθος πολλαπλών δραστηριοτήτων. Από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να απασχολεί ικανοποιητικά τις 36 γυναίκες μέλη του, ενώ κατάφερε να γίνει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση με δυναμική, δημιουργικότητα, προοπτική και μεγάλη αξιοπιστία στον χώρο της Λεσβιακής αγοράς. Παράλληλα έχει συμπαρασύρει το χωριό στην άσκηση περιφερειακών επαγγελμάτων ή δραστηριοτήτων.

Η αγάπη για την παράδοση και την επαναφορά ξεχασμένων γεύσεων, αρωμάτων, ήχων και εικόνων στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου έγινε κινητήριος δύναμη στον σχεδιασμό των προϊόντων μας . Αξιοποιώντας τους καρπούς της Λεσβιακής γης, σε ένα σύγχρονο εργαστήριο ξαναζωντανεύουμε ξεχασμένες γεύσεις. Τους δίνουμε αξία και σας τις προσφέρουμε, ξυπνώντας στην μνήμη σας μυρωδιές από την εποχή των γιαγιάδων, όταν η ζωή κοιλούσε με πιο ξέγνοιαστους ρυθμούς.

Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι, με γνήσιες παραδοσιακές συνταγές του χωριού, διατηρώντας την ποιότητα μας σταθερή, με σεβασμό, εκτίμηση και αμφίδρομη επικοινωνία με τους φίλους των προϊόντων και του συνεταιρισμού μας. Ο εξοπλισμός του εργαστηρίου μας είναι σύγχρονος και πληρεί όλες τις προδιαγραφές παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά και συνοδεύονται με εγγύηση επιστροφής.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ ΛΕΣΒΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ Γλυκά Κουταλιού
ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ ΛΕΣΒΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ Μαρμελάδες
ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ ΛΕΣΒΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ Ηδύποτα
ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ ΛΕΣΒΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ Ζυμαρικά
ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ ΛΕΣΒΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ Γλυκά Ταψιού
ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ ΛΕΣΒΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ Παραδοσιακό Κους-Κους
ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ ΛΕΣΒΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ Ο Τραχανάς, η Τραχανόσουπα & οι Χάχλες
15441 Επισκέπτες:

Μεσότοπος
Λέσβος

Τηλέφωνο: 2253096390
Κινητό: 6944592860

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: